اخبار آموزش و دانشگاه

بررسی دانشگاه های غیرانتفاعی که میتوانند مجوز ارشد برق را دریافت نمایند(بخش دوم)

با سلام و احترام خدمت دانشجویان عزیز و اساتید محترم


در “بررسی اول” اهداف و توضیحات اولیه و کلی داده شد و سپس لیستی از دانشگاه های غیر انتفاعی(به ترتیب حروف الفباء) که دارای کادر هیات علمی تمام وقت در رشته های برق می باشند را قرار دادیم.


اینک با بررسی ها و تحلیل هایی که از اطلاعات موجود از دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بدست آوردیم به رتبه بندی دانشگاه های غیر انتفاعی پرداختیم.


ادامه بررسی در ادامه مطلب

با سلام و احترام خدمت دانشجویان عزیز و اساتید محترم


در “بررسی اول” اهداف و توضیحاتی اولیه و کلی داده شد و سپس لیستی از دانشگاه های غیر انتفاعی(به ترتیب حروف الفباء) که دارای کادر هیات علمی تمام وقت در رشته های برق می باشند را قرار دادیم.


اینک با بررسی ها و تحلیل هایی که از اطلاعات موجود از دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بدست آوردیم به رتبه بندی دانشگاه های غیر انتفاعی پرداختیم.

چند نکته مهم در خصوص رتبه بندی و امتیازات این دانشگاه ها:

۱- هر کدام از پارامترهای هیأت علمی تمام وقت ، مساحت و امکانات و فضای آموزشی ، جمعیت دانشجویی و تعداد دانش آموختگان ، تعداد رشته های تحصیلی دایر با امتیازات عالی و خوب و متوسط رتبه بندی و درجه بندی شده اند!

۲- هیأت علمی تمام وقت : تعداد و مدرک آموزشی در رشته های برق مورد ارزیابی بوده است 

۳- مساحت و امکانات و فضای آموزشی : پردیس دانشگاهی و ساختمان های مستقل و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی مورد ارزیابی بوده است 

۴- جمعیت دانشجویی و تعداد دانش آموختگان : سال تاسیس و پذیرش در سال های بعد آن مورد ارزیابی بوده است 

۵- تعداد رشته های تحصیلی دایر : تعداد رشته ها از زمان مجوز قطعی دانشگاه تا سال ۹۰ مورد ارزیابی بوده است


*دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی زیر با توجه به امکانات موجود و امتیازات کسب شده رتبه بندی و جزء بهترین دانشگاه های غیرانتفاعی نسبت به سایر دانشگاه های غیرانتفاعی در رشته های برق می باشند.


 

*رتبه های ۱ تا ۱۰ دانشگاه های بالا بهترین شرایط را برای گرفتن مجوز کارشناسی ارشد برق در گرایش های ذکر شده دارند!


*برای گرفتن مجوز کارشناسی ارشد برق و رشته ها و مقاطع دیگر صرفا فقط پارامترهای موجود کافی نمی باشد،مواردی نظیر نفوذ هیئت موسسین و امنا در آموزش عالی کشور و مواردی که خود شما بهتر از من می دانید(بند پ) دخیل هستند!

(بستگی به نظرات مدیران این موسسات هم دارد، از جمله مواردی که می توان ذکر کرد علاقه مدیران و هم رشته بودن آنها به رشته برق است)


*موسسه غیرانتفاعی ارومی که در رتبه ی ۲۹ قرار دارد فقط بخاطر تازه تاسیس بودن آن هست وگرنه تنها موسسه آموزش عالی غیر دولتی است که مجوز ایجاد دوره های تحصیلات تکمیلی مهندسی را بدون داشتن دوره های کارشناسی و پایین تر از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کرده است.

نوشته های مشابه

‫۶ دیدگاه ها

  1. ممنون از زحماتتون.من موسسه شهاب قم کارشناسی انتقال بودم.سطح علمی بالایی داره.تقریبا همه اساتید ارشد از هییت علمی دانشگاه امیرکبیر هستند.همچنین این موسسه ارشد کنترل و الکترونیک هم ۲ ساله پذیرش می کنه.پارسال ۲۲ نفر گرفت.که ۱۴ نفر در مهرماه ثبت نام کردن.و چند نفر در تکمیل ظرفیت.به طور کل سطح علمی عالی,اما امکانات و فضای آموزشی محدود.تشکیل کلاسها هم چهرشنبه و پنجشنبه می باشد.

  2. خیلی از این داتشگاه هایی که گفتید اصلا ارشد ندارند؟ و حتی یک دونه هیت علمی دکتر هم ندارند؟ چطوری می خواهند ارشد ایجاد کنند و جز ۳۰موسسه برتر باشن؟


    مدیر:
    سلام.نداشتن ارشد دلیلی برای عدم مجوز ارشد برق نمی باشد.همانطور که موسسه ارومی بدون داشتم هیچ رشته ای در زمان تاسیس ارشد الکترونیک میاورد!
    بیشتر از ۶۰ تا ۷۰ درصد آنها حداقل یک هیئت علمی دکترا دارند!
    این ها جزء ۳۲ موسسه غیرانتفاعی برتر در رشته برق می باشند.
    خیلی ساده مثل خیلی از دانشگاه هایی که از نظر ساختمان و امکانات در حد یک مدرسه ابتدایی هم نیستند ولی کارشناسی و ارشد دارند.
    برای مثال واضع شما به سایت موسسه غیرانتفاعی ارومی – ارومیه مراجعه نمائید و ببینید این موسسه چی داشته که در شروع تاسیس خود بعنوان اولین رشته ارشد الکترونیک اورده است.
    جذب هیئت علمی تنها کاری است که این موسسات راحت می توانند انجام دهند،نفوذ بالای مدیران این موسسات در وزارت علوم به قدری است که با یک تلفن مجوز رشته و دانشگاه و … میگیرند.

  3. موسسه ارومی چند سال دیگه جزو ۵ تای اول خواهد شد. با پشتیبانی پروفسور حدیدی. که تونسته بدون کارشناسی. کارشناسی ارشد بیاره

  4. شما موسسه روزبهان ساری نرفتید ببینید چه خبره . موسسه ای که کاردانی و کارشناسی برق هم نداشت ارشد قدرت آورده بود . نه فضا داره نه هیئت علمی . با پارتی های بزرگی که داره تونستش یک بنگاه اقتصادی بزرگ راه بندازه .


    مدیر:
    سلام.
    تا قبل اینکه مجوز ارشد برق اخذ کند دارای گرایش های برق زیر بود:
    ۱-کارشناسی ناپیوسته و کاردانی برق-الکترونیک
    ۲-کارشناسی ناپیوسته برق-قدرت
    ۳-کاردانی مخابرات

    همزمان با مجوز ارشد برق ، مجوز ارشد رشته های زیر را اخذ نمود:
    ۱-مهندسی عمران-مکانیک خاک و پی
    ۲-مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی
    ۳-مهندسی معماری

    تا قبل از اخذ مجوز ارشد برق دارای ۱۴ رشته و گرایش بود.

    از نظر فضای آموزشی در پردیسی با امکانات نسبتا خوب فعالیت میکند که در لینک های زیر میتوانید مشاهده نمائید.

    http://www.aftablog.com/uploads/m/meh/156114.jpg

    http://www.rouzbahan.ac.ir/fa/images/stories/123.jpg

    http://s1.picofile.com/file/6401336016/sar_dare_Ruzbahan.jpg

    http://s1.picofile.com/file/6401322932/namaye_ruzbahan.jpg

  5. با سلام

    چرا عکس ها نمایش داده نمیشه؟

    ممنون


    مدیر:
    سلام.در بعضی از مواقع سایتی که تصاویر فوق آپلود شده است مشکل پیدا میکند.
    الان چک شد مشکلی نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا