چارت درسی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی

  • مجموعه فنی مهندسی

    کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش پدیده های انتقال و دروس آن

    کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش پدیده های انتقال و دروس آن سنگین ترین و قوی ترین گرایش در مهندسی شیمی بدون شک گرایش پدیده انتقال است. به طوری که دانشجویان این گرایش ازدانشجویان رشته یمکانیک سیالات قدرتمندتر می شوند. برای علاقمندان به مکانیک سیالات و انتقال حرارت انتخاب بسیار مناسبی است. در این گرایش دانشجویاندروس مربوط به پدیده های انتقال یعنی انتقال حرارت پیشرفته، انتقال جرم پیشرفته و انتقال مومنتوم (مکانیک سیالات پیشرفته) را می گذرانند. دروس مشترک این گرایش شامل…

    بیشتر بخوانید »
  • مجموعه فنی مهندسی

    کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش پلیمر و دروس آن

    کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش پلیمر و دروس آن این گرایش به طور کلی به بررسی تهیه ی پلیمر از مونومر و تولید قطعات پلیمری از مواد اولیه و بهینه سازی این فرآیند میپردازد. اهمیت کاربردپلیمرها در صنایع گوناگون به حدی است که در حال حاضر علوم پلیمر، نه تنها به عنوان گرایشی از مهندسی شیمی، بلکه به عنوان شاخه ای مستقلاز علوم فنی و مهندسی مطرح شده اند. امروزه پلیمرها در همه جا کاربرد پیدا کرده اند. صنایع نظامی، الکترونیک، خوروسازی، پزشکی، ساختمان سازی و … تنها نمونه هایی از کاربرد در زندگی روزمره…

    بیشتر بخوانید »
  • مجموعه فنی مهندسی

    کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی و دروس آن

    کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی و دروس آن مهندسی شیمی گرایش مهندسی صنایع غذایی، علوم مهندسی جدید را برای طراحی دستگاهها، خطوط فرآیند و واحدهای تولید مواد غذایی بکار میگیرد. این رشته جنبه های تئوری و عملی طراحی که شامل طراحی هر یک از واحدهای فرآیند، طراحی خطوط مختلف آماده سازی، فرآوری و بستهبندی مواد غذائی و همچنین طراحی کارخانجات تولیدی صنایع غذائی است را مورد توجه قرارمی دهد. هدف از این دوره تربیت متخصصین، پژوهشگران و مدرسین است که بتوانند با توجه به خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی، تغذیه ای وبهداشتی مواد غذائی به طراحی یا تدریس در ارتباط با ایجاد واحدهای تولید پرداخته و یا در امر رفع مشکلات خطوط تولیدی صنایع غذائی کمکنمایند. دروس تخصصی این گرایش مربوط به صنایع تولیدی انواع مواد غذایی می باشد. طراحی ماشین آلات صنایع غذایی، رئولوژی مواد غذایی، بیوتکنولوژیمواد غذایی، بهداشت و نگهداری و بسته…

    بیشتر بخوانید »
دکمه بازگشت به بالا