اخبار آموزش و دانشگاه

بیکاری فارغ‌التحصیلان۱۰برابر زیردیپلم‌ها/ جزئیات طرح ویژه اشتغال

معاون وزیر کار از اجرای طرح ویژه بازتوانمندسازی دانش آموختگان دانشگاهی برای ورود به بازار کار خبر داد و گفت: بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، ۱۰ برابر بیکاری افراد زیردیپلم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، کورش پرند با اعلام اجرای طرح ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی گفت: این طرح به عنوان یک برنامه راهبردی تکمیل کننده و جبران ساز مهارت ها و صلاحیت های اساسی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی پیشنهاد و در شورای عالی اشتغال مصوب شد.

معاون وزیر کار با تاکید بر اینکه این طرح با هدف رفع نیاز بازار کار کشور به نیروی متخصص اجرایی می شود اظهارداشت: آئین نامه اجرایی این طرح هم اکنون در کمیسیون های تخصصی هیات دولت در حال طی مراحل قانونی برای تصویب است.

پرند با بیان اینکه بنا به اعلام مرکز آمار ایران حدود یک میلیون نفر از کل بیکاران کشور را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند بیان داشت: براساس برآورد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نرخ بیکاری در فارغ التحصیلان دانشگاهی ۱۰ برابر کسانی است که دارای تحصیلات دیپلم و زیردیپلم هستند و از سویی کارفرمایان و بنگاهداران، عدم مهارت و ناتوانی نیروی جوان در مشاغل تخصصی و نیازمند تجربه را از دلایل اصلی بیکاری کارجویان فارغ التحصیل دانشگاهی می دانند.

وی افزود: بر این اساس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بنا بر رسالت ذاتی خود به عنوان یک نهاد ملی سیاستگذار و متولی مهارت آموزی در کشور توجه به بازتوانمندسازی دانش آموختگان دانشگاهی و همچنین دانشجویان در حال تحصیل را در دستور کار خود قرار داده است.

این مقام مسئول در وزارت کار یادآور شد: با تشکیل کارگروه های مختلف در سطح مدیران ستادی و استانی و انجام مطالعات کارشناسی و آسیب شناسی دقیقِ موضوع از ابعاد مختلف، طرح ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی با هدف رفع نیاز بازار کار کشور به نیروی متخصص به عنوان یک برنامه راهبردی تکمیل کننده و جبران ساز مهارت ها و صلاحیت های اساسی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی پیشنهاد شد که در شورای عالی اشتغال مصوب شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا